tisdag, december 30, 2008

Metro ger reflektioner och pappa kopplar spis

Hej mina vänner!
Ett tag sen jag skrev nu. Ibland tryter inspirationen! Idag har jag dock läst Metro på vägen in till stan, har shoppat upp ett presentkort jag fick i julklapp, och Metro ger ju alltid nya tankar... Bl a stod det att "Färjan" ska sändas en säsong till i Femman, jag tänkte att kanske borde man börja kolla på det, för det om något lär ju ge reflektioner till blogginlägg!!! Bara en tanke sådär...

Sen fick jag mig en tankeställare minsann. Det stod "Unga har ingenstans att fira nyårsaftonen" och det handlade alltså om folk som är för unga för att komma in på krogen. Min första, blixtsnabba tanke var "jamen, fira hemma hos nån, det är ju ändå mycket roligare!"...men ja just det Malin, alla bor inte i villor med plats för en massa ungdomar! Eller i lägenheter med plats. Eller i familjer dit man vill ta sina kompisar. Där fick jag smäll på fingrarna i kategorin "inskränkt tänkande".

Sen kan jag också upplysa om, från Metro, att på nyårsdagen äter vi svenskar dubbelt så många pizzor som en vanlig söndag. Det ni.

Tror ni inte att jag hade med mig kameran på stan också, utan att ta en enda bild?! Det känns så konstigt att ta fram kameran och börja fota mitt inne i en butik liksom...men jag får morska upp mig på den fronten.

Nu ska min pappa "provköra" deras nya spis, han sa nyss: "En erfaren fackman ska ansluta den här. Det måste vara jag va´?" med ett stort skratt...(min pappa är civilingenjör, inte elektriker. Fast i och för sig elektro-ingenjör.) Jag ska gå och bekanta mig med denna induktions-maskin!

1 kommentar:

Anonym sa...

NEj jag läste oxå att Färjan ska sändas en säsong till, du vill INTe titta på den serien. Är den sämsta dokusopan jag set. Set ett eller två avsnitt så DÅLIGT!!!

Men jag lovar att du kommer få dig ett gott skratt så blir man generad av att folk gör bort sig så.

God fortsättning!!!