tisdag, september 30, 2008

Tisdagsfunderingar

I helgen var jag i Örebro och hälsade på min vän A. Vi hann även med ett besök hos två andra vänner, som köpt ett stort hus utanför stan. Rapport därifrån kommer inom kort, har t o m gjort ett litet fotoreportage! Om jag bara hade en ny dator skulle jag bli bättre på att lägga upp foton, i nuläget tar det sån tiiiid... Men, jag ska fixa.

Imorse på tunnelbanan satt det en pappa med sin son, sonen var i 10-årsåldern och SATT OCH PROVADE MOBILSIGNALER HELA VÄGEN. Föräldrar ska väl uppfostra sina barn, en av de regler som bör läras ut är att INTE ägna sig åt mobilsignalsprovning på tunnelbanan tisdagmorgon! Grymt irriterande! Morr!

För övrigt har jag lagt märke till alla föräldralediga pappor i Vasastan, när jag går därigenom på morgnarna. De sitter på små uteserveringar med en kompis-pappa och sina barn i vagn, och dricker latte (tror jag, jag har inte varit framme och tittat i muggen). Mm, en intressant iakttagelse. Har latte-papporna tagit över i latte-mammornas land? DN söndag senast hade för övrigt en intressant artikel om lattemammor.

Jag lider av socialt underskott, tror jag. Trots att jag varit rätt social de senaste dagarna. Problemet är liksom att man gärna vill träffa någon på kvällen, men ofta inte orkar helt enkelt. Trist. Ikväll är det för övrigt, på tal om att inte orka göra något vettigt, säsongspremiär av Desperate Housewives. Samtidigt som tredje delen av Maria Wern går på Fyran. Hm. Vi får väl se vad, och om, det blir.

Inga kommentarer: