torsdag, januari 22, 2009

Jag är sjuk

Jag har blivit sjuk. Det suger. Efter att ha jobbat två dagar på nya jobbet, får man ligga hemma och vara sjuk... Men sånt händer och snart är jag väl frisk igen. Hade tänkt skriva flera inlägg igår när jag var hemma, men på eftermiddagen hamnade jag i en kärleks-dip, jag blev så trött på den eviga längtan och sökandet efter kärlek så jag hade lust att skita i hela alltet, sätta mig på ett berg och bli nucka. Detta sms:ade jag till ett par kompisar, varav den ena svarade "Mm, du kan få låna en bok om en kille som försökte. Funderar på det själv ibland."

Eftersom jag var sjuk tyckte jag att jag kunde unna mig lite gott och något roligt att bläddra i (detta var innan jag hade dippat, så det var inte tröstätande av det slaget). Brukar inte läsa Tara, men det var den enda tidning som fanns, som jag tyckte gick att läsa och som jag inte redan läst. Amelia och DV var redan avklarade. Nu, på min andra sjukdag, vet jag dock inte vad jag ska läsa för nu har jag ju läst Tara också. Det var rätt snabbt avklarat för övrigt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nåt som är lyxigt att läsa när man är sjuk är Vanity Fair, tycker jag. En blandning av samhälle, kultur och glammigt mode. Kolla bara in titeln till det här reportaget om Michelle Obamas klädbyten i dagarna tre: "Costume Change We Can Believe In", http://www.vanityfair.com/online/style/2009/01/costume-changes-we-can-believe-in.html

Anonym sa...

Mmmm Marabou, tryckte oxå i mig en sådan idag...ingen ångest utan ibland är man värld en :-)